Over mij

Mijn droom is dat elk gezin elkaar beter leert kennen én begrijpen. Dat je samen schatten gaat opduiken en gaat vinden. Dat het jouw gezin gaat verbinden. En dat jullie samen het grote verhaal van je gezin gaan vormen in liefde.

Passie voor werken met families

Ik ben begonnen met werken op een opname afdeling binnen de psychiatrie. Daarna ben ik onder andere in de intensieve terminale thuiszorg gaan werken en op een dagbehandeling voor adolescenten. 

Later heb ik de opleiding gezinsbehandeling gedaan en voornamelijk binnen de GGZ als gezinsbehandelaar gewerkt. Ik raakte geïnteresseerd voor de contextuele therapie, omdat ik bij een collega gezinsbehandelaar, die ook contextueel therapeut was, zag wat dit uitwerkte in de praktijk. De bron in mijn leven is de ontmoeting met de liefde van Jezus Christus. 

Creatieve producten voor therapie

Tijdens het volgen van de opleiding contextuele hulpverlening, kwam ik op het idee om een waaier te ontwikkelen. Ik kwam er namelijk achter dat de juiste manier van vragen stellen heel belangrijk is in therapie. Mijn wens is dat veel hulpverleners deze waaier in hun tas zullen stoppen of op hun bureau zullen leggen en het regelmatig in zullen zien om zo gemotiveerd te blijven tot het stellen van deze vragen. 

Toen ik ging werken met gezinnen, kwam ik erachter dat het gebruiken van een spelvorm heel goed werkte in therapie én in het gewone leven. Zo raakte ik betrokken bij de ontwikkeling van het Open Huis spel. Ik kwam in aanraking met twee docenten van de CHE die als eersten begonnen zijn met dit spel. In overleg met hen kreeg ik de kans dit spel verder te ontwikkelen en uit  te geven.  Ik ben  iedereen dankbaar die mee heeft geholpen, zodat het spel kon worden wat het nu is: een prachtig familie spel.

Voor jou als collega therapeut

Als therapeut zou ik jou, als collega, willen uitdagen en motiveren om vragen te blijven stellen. Ik hoop je daarmee te helpen door de producten die ik heb ontwikkeld en de workshop die ik aanbied. Samen gaan we voor hechte en liefdevolle gezinnen!

Volg me ook op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Registraties

  • NAP geregistreerd als Professional
  • Contextueel therapeut geregistreerd bij de VCW
  • BIG geregistreerd

Ik wil je graag helpen

Loopt het in je gezin minder goed dan je zou willen? Vind je het lastig om je kind te begrijpen? Ik help je graag verder! Stuur mij een berichtje via dit contactformulier, dan kom ik er binnen 24 uur op terug. Je kunt ook via info@binnendecontext.com contact opnemen.

Scroll naar boven